BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla

1,9 miljardia maitohappobakteeria

100 mg Gastro-AD® - Fermentoitu soija

Norjalaisen Pharmatechin tuottama ravintolisä Fredrikstadista

Piparminttu

Nykyään piparminttu on entistäkin halutumpi yrtti, jota käytetään makuna makeisissa, kakuissa, jälkiruoissa, jäätelössä, purukumissa ja hammastahnassa. Myös ravintolisissä on yrtti suosittu valinta.

Mitä BioBalance sisältää?

KATSO TARJOUKSESI

Probiootit

Probiootit ovat yleinen termi eläville mikro-organismeille ja ensisijaisesti maitohappobakteereille, jotka muistuttavat ihmiskehossa jo esiintyviä bakteereja. Probiootit ovat viime aikoina tulleet suosituksi ainesosaksi ravintolisissä.

Meren peptidit

Peptidit ovat lyhyitä proteiiniketjuja, jotka koostuvat vähemmästä kuin 50 aminohaposta. Yksinkertaisuuden vuoksi peptidi on proteiinin "pikkuveli". Toisin kuin proteiineissa, joissa ruoansulatus alkaa mahassa, peptidit imeytyvät ja hajoavat suolen soluihin.

Fermentoitu soija

Fermentoitu soija sisältää runsaasti hyviä maitohappobakteereja. Fermentoidut elintarvikkeet ovat elintarvikkeita, joille on tehty fermentaatioprosessi, joka tunnetaan nimellä maitohappokäyminen.

Miksi valita BioBalance?

BioBalance sisältää Gastro-AD®-fermentoidun soijan, maitohappobakteerien, meripeptidien ja piparminttuuuteiden yhdistelmän.

BioBalancen tuotekehittäjämme ovat yhdistäneet tasapainoisen koostumuksen 1,9 miljardilla maitohappobakteerilla, 100 mg:n fermentoidulla soijalla, 50 mg:n meripeptideillä ja 2 mg piparminttu-uuteella.

Norjalainen lääkeyhtiö Pharmatech tuottaa BioBalancea Fredrikstadissa.


BioBalance-tuotteissa tuotekehittäjät ovat yhdistäneet maitohappobakteerien tasapainoisen koostumuksen luonnollisten aktiivisten ainesosien piparminttuöljyn ja meripeptidien kanssa sekä fermentoidun soijan, joka voi olla hyödyllinen tyypillisissä vatsavaivoissa, kuten närästyksessä ja turvotuksessa.

Tämä vaikuttavien aineiden yhdistelmä voi auttaa normalisoimaan ja ylläpitämään ruoansulatuskanavan bakteeriviljelmän tasapainoa.

BioBalance sisältää Gastro-AD®-fermentoidun soijan, maitohappobakteerien, meripeptidien ja piparminttuuuteiden yhdistelmän.

PS! Kun käytät lääkitystä tai olet raskaana, suosittelemme, että otat yhteyttä lääkäriin ennen ravintolisien käyttöä.

PS! Kun käytät lääkitystä tai olet raskaana, suosittelemme, että otat yhteyttä lääkäriin ennen ravintolisien käyttöä.

Yksityisyyden suoja

LÖYDÄ TASAPAINO VATSASSA JA SUOLISTOSSA

KATSO ERIKOISTARJOUS!

PS! Et tilaa mitään painamalla painiketta. Näet ainutlaatuisen tarjouksen heti.

TARJOUS PÄÄTTYY

--:--

KATSO ERIKOISTARJOUS POHJOISMAIDEN SUOSITUIMMASTA RAVINTOLISÄSTÄ  VATSALLE JA SUOLISTOLLE!

Kaikki lähetyksemme toimittaa: